Måndag 28 april kl.18.00
Grafiska Sällskapets galleri
Hornsgatan 6, Stockholm
Människan har odlat sparris i mer än 4 000 år men denna älskade grönsak dök upp i Sverige först på 1500-talet. Vi smuttar på ett glas vin medan Alexandra Zazzi berättar om sparrisens historia, var den odlas och hur man gör denna ömtåliga delikatess största möjliga rättvisa. Ikväll har vi kokat vit sparris på plats och vi serverar också en en liten portion grön sparris med en överraskande twist.
Anmälan till senast 22 april. Begränsat antal platser, anmäl dig omgående om du vill vara säker på en plats. Gäster endast i mån av restplatser efter att anmälningstiden har gått ut. Pris 150 kronor för avsmakning av vit och grön sparris med tillbehör samt 2 glas vin. Kvällens huvudvin är alltså en riesling. Det kommer att finnas rött vin eller alkoholfritt som alternativ. Du betalar med swish vid ankomst. Varmt välkommen!
Du tar dig enkelt till Hornsgatan 6 med buss eller t-bana till Slussen.